Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Nintendo 64
The Legend of Zelda: Ocarina of Time
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    11 december 1998
  • Utvecklare
    Nintendo
  • Antal ägare
    908
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 9.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 19/09 -05 08:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om en Pojke vid namn Link har mardrömmar om en flicka, kvinna och en ond man!! Link är en liten pojke som inte har en fe!! Men en dag ändras allt!! Link fåren egen fe! Måste hjälpa Great deku tree. Nu e det din tur att hjälpa Link att Rädda hyrule och freden... Du ska nu klara tempel och bossar!! En del svårare än andra!! Spelet är super..

Vad jag tycker om spelet
Spelet är jätte bra!! En av dom bästa på Nintendo 64. Spelet är lätt att förstå!! Och det är mycket roligt!! låtarna i spelet lär man sig mycket snabbt!! Så snart sitter du nog och nynnar på låtarna!! Spelet är inte blodigt men ändå spännande och actionrikt!! Jag rekomenderar detta spelet!! Köp det!!

Betyg till spelet
Spelet är jätte bra!! Jag kan spela det i timmar utan att tröttna!! Spelet är medeltidt!! Och har svärd, pilbågar, och yxor med!! Men ändå lite fantasy!! Det gillar nog det flesta!! Grafiken är bra!! Man ser tydligt!! Ljudet är bra!! Mycket bas!! Spelet är mycket hållbart!! Tappar man det är det nog inget farligt!! Spelkänslan är superbra!!! Man vet vad som hända ska!! och Du lär dej spela spelet bra!! Spelet är nog för 10 år och uppåt!! Det är engelska och man måste kunna språket!! Annars så blir det obegripligt

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10